Test de percepție

Pasul 1. Privește poza familiei Watts.

O familie model ar spune unii. Doi tineri chipeși, care au fost binecuvântați cu două fetițe ce par a fi fericite. Urmează și al treilea copil. O familie împlinită ar spune alții…

Pasul 2. Ascultă apelul disperat al lui Chris Watts, după dispariția soției sale însărcinate Shanann de 34 de ani și a celor două fetițe Bella de 4 de ani și Celeste de 3 ani.

Christopher Watts: “Dacă sunteți pe undeva, vă implor să vă întoarceți acasă. Dacă cineva le ține captive, îl rog să le elibereze. Casa e pustie fără voi. Vă implor să le dați drumu’!”

Pe scurt, omul se ceartă cu nevasta după ce aceasta se întoarce dintr-o călătorie și a doua zi constată că femeia a dispărut cu tot cu fetițele lor. O tragedie.

Reporter: “V-ați certat înainte să pleci?“
Christopher Watts: “N-a fost o ceartă. A fost o discuție mai aprinsă. Dar nu mai contează. Le vreau înapoi. Nu vreau decât să se întoarcă. Ideea că poate acum nu sunt în siguranță mă sfâșie. Dacă ar fi tefere, ar veni acasă, nu? Doar asta le poate opri..”

Pasul 3. Acum înghite-o pe asta…

Omul se ceartă cu nevasta, apoi o ucide cu sânge rece. Își omoară și cele două fiice, le îndeasă cadavrele într-o cisternă petrolieră, pentru a masca mirosul, după care vine cu povestea lacrimogenă de la Pasul 2.

PS: În apărarea lui Watts afirmă că și-a ucis soția după ce a prins-o pe aceasta că și-a strangulat fetițele deoarece aflase că are o aventură și că Watts urma să se despartă de ea.

Mai multe despre acest caz aici:

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.