sub_steaua_infrarosie
CategoriesGolem14

Sub steaua infraroșie

Deși nu-mi stă în fire să promovez (în postări) cărți pe care nu le-am citit, de dată asta voi face o excepție fără să mă gândesc prea mult înainte. Și asta, pentru că merg pe mâna lui Alexandru Lamba. Îl cunosc de ceva vreme și știu cam ce-i poate pielea. Aaa… și ar mai fi un motiv – e romanul său de debut, motiv pentru care merită un „brânci” pe scările faimei!… :))

Ground zero sau locul în care a apărut prima oară romanul „Sub steaua infraroșie” a fost la Târgul de Carte Science Fiction și Fantasy „Final Frontier” de anul acesta, dar acolo lumea își făcea siesta de după prânz, lansările se țineau pe bandă rulantă și parcă lipsea farmecul unei lansări așa cum mi-o imaginez eu că trebuie făcută. Adică, într-un local unde poți să servești o cafea sau o bere în timp ce îl asculți pe autor citind câteva pasaje din propria carte. Un loc oarecum intim, cu ceva atmosferă și evident un eveniment in exclusivitate dedicat (la FF romanul a fost lansat la pachet cu o altă carte din portofoliul editurii Tritonic).

Din punctul meu de vedere adevărata lansare a acestei cărți a avut loc pe 9 aprilie în Brașov la Bistro de l’Arte, eveniment la care au fost invitați și Michael Haulică, Dănuț Ungureanu, Adina Speteanu și Bogdan Hrib. Din păcate eu nu am ajuns în Brașov, însă m-am bucurat teribil să găsesc înregistrarea evenimentului și pozele celor de la Biblioteca Urbană, pe care le postez mai jos.

„Sub steaua infraroșie” de Alexandru Lamba a apărut luna aceasta la Editura Tritonic și va putea fi achiziționată de pe libris.ro.

Lansare “Sub steaua infrarosie”

Posted by Biblioteca Urbana on Saturday, 9 April 2016

Lasă un comentariu