Origini – Formarea Universului, a Sistemului Solar, a Pământului și a Vieții

„The Origins course tracks the origin of all things – from the Big Bang to the origin of the Solar System and the Earth. The course follows the evolution of life on our planet through deep geological time to present life forms.”

Acesta este scurta descriere a unui curs susținut de profesorul Henning Haack de la Universitatea din Copenhaga, pe platforma COURSERA, în perioada 01 octombrie – 26 noiembrie 2014.

Cursul este un MOOC, adică e gratuit, e online și se adresează oricărei persoane care are un telefon, o tabletă, un laptop sau un PC conectat la internet, cunoaște limba engleză, vrea să afle mai multe despre un domeniu și are timp să vizioneze cele câteva zeci de minute de curs săptămânal prezentate sub forma unor prelegeri înregistrate (video).

Dacă vi se pare ușor… ei bine, depinde din ce perspectivă priviți lucrurile. Puteți participa la curs din ipostaza pasivă – adică urmărind doar orele de curs, sau puteți să vă implicați, participând activ la temele și examenele cursului, lucru recompensat mai apoi la finalul cursului cu o diplomă de participare oferită de prof. Henning Haack.

Mai multe detalii despre acest curs găsiți aici: http://www.coursera.org/course/origins

Lasă un comentariu