sf_garantat100
CategoriesInterviu

Garantat 100%

Pe 30 noiembrie 2014 a fost difuzată emisiunea Garantat 100%, la care am participat în calitate de invitat. Dintre toate interviurile pe care le-am dat în ultimii ani, trebuie să recunosc că, acesta a fost cel la care am fost cel mai relaxat, lucru care s-a putut observa ușor pe sticlă. Bănuiesc că această stare s-a datorat specificului și formatului emisiunii (pe care am urmărit-o ocazional încă din adolescență), dar și moderatorului care este un om cald și foarte expresiv.

Din exterior, poate părea ușor să dai un interviu, însă nu e chiar așa. După ce ai câteva experiențe la activ, în care vorbele iți sunt răstălmăcite sau greșit expuse, mai ales când încerci să transmiți și să păstrezi rigoarea informațiilor cu caracter științific, ajungi să dezvolți adevărate angoase, când vine vorba de a da un interviu sau de a vedea rezultatul său. La Garantat 100% nu a fost cazul.

Garantat 100% este o emisiune difuzată de TVR1, TVRi și TVRHD, a cărui moderator este Cătălin Ștefănescu. Producătorul emisiunii este Adrian Ionică. În ediția din 30 noiembrie au fost invitați „Iulian Angheluţă – inițiatorul campaniei Lumină pentru România și Florin Stanciu – genetician”, la care s-a adăugat un moment muzical al trupei Litera 1 (vă recomand să ascultați Mană și Genomul) și un fragment teatral din „O noapte furtunoasă de Ioan Luca Caragiale, interpretat de Răzvan Răduță.

În cazul în care nu ați văzut emisiunea la TV, o puteți viziona acum pe internet urmând link-ul de mai jos. Dacă nu aveți suficientă răbdare cât să o urmăriți pe toată, mergeți direct la minutul 22:40. http://www.tvrplus.ro//editie-garantat-100-286968

Last Updated on 04.03.2022 by Mugo

One comment on “Garantat 100%”

Lasă un comentariu