Fedya

. Povestiri de dincolo. (2015)

Fedya este o povestire despre zei, moarte și iluzia realului cu mult potențial de a fi transformată cândva într-un roman. A fost scrisă în 2015 și a apărut în volumul colectiv lansat la Final Frontier 2016* – „. Povestiri de dincolo”. Acest volum are la rândul său o poveste interesantă care poate fi citită pe golem14.com și reprezintă efortul colectiv al autorilor săi (scriitori consacrați sau începători) care au vrut să experimenteze pe marginea unei scrieri tematice.

Înainte de publicare am citit Fedya la cenaclul Prospectart din de unde am plecat cu numeroase laude dar și cu crit constructive care m-au ajutat să o îmbunătățesc pentru versiunea tipărită.

Coperta și ilustrațiile din îi aparțin lui John Dobro (la fel și colajul de alături).

. Povestiri de dincolo” conține 8 povestiri scrise de opt autori romani (O picoteală mai adâncă de Alexandru Lamba, Lumină lină de , O noapte fără regină de Florin Purluca, Neobișnuita viață a lui Howard Getternbach de Lucian Dragoș Bogdan, Soft de Teodora Matei, Fedya de , Înaintea învierii de Liviu Surugiu, Soledad de ) și NU mai poate fi cumpărată de pe imaginastore.com

Opt autori explorează pragurile lumii de dincolo, într-o călătorie captivantă, uneori sumbră, alteori amuzantă, alteori plină de tristețe și însingurare.
Opt istorii inedite despre ceea ce poate fi hotarul dintre A și DINCOLO, opt viziuni ale aceluiași lucru, pe cât de fascinante, pe atât de diferite.

* După reacțiile publicului de la FF2016 am hotărât, într-un final, să renunț la pseudonimul

Lasă un comentariu