Captur te îndeamnă la prostii…

Îmi place cum arată Renault Captur. Prea mult plastic după părerea mea și a unora mai avizați (vezi un review complet pe buhnici.ro), însă uiți repede detaliul ăsta (vital) când o vezi … Îți cam fură privirea, pe stradă… Ți-o fură de asemenea și în reclama de mai jos…

Și ca să nu o mai lungesc mult… Ce dracu’ au avut ăștia cu carasul auriu?… De ce-l fac sinucigaș?… Ce?… Nu înțelegeți?…

Să vă explic… În reclama de la Captur, un Meteor goldfish – o varietate de Carassius auratusse hotărâte el de nebun să urmărească mașina mișto prin tot felul de băltoace, pahare și pipi de cățel, ca în final să ajungă în ocean unde găsește chipurile viața adevărată…, libertatea… CAPTURE LIFE!

Daaa cool!… Minunat!… poate pentru copiii sub 5 ani sau pentru persoane cu retard mintal…. Pentru că marea majoritatea a copiilor din era pre-internet și-au dorit la un moment dat să aibă un pește… și mulți au trecut prin experiența creșterii peștilor de acvariu (cadru de cornier și chit alb, apoi silicon și geam de 6 mm, pompe, filtre, pietriș, melci, sanitari, guppy, scalari și carasul auriu – care era cel mai popular, ș.a.m.d.). Și acești copii, deveniți între timp adulți, cu slujbe și putere de cumpărare, știau și mulți încă încă își mai amintesc un lucru elementar… Un caras auriu este o specie de apă dulce!… APĂ DULCE!!!

Bagă un caras auriu în ocean și o să-l vezi cu burta în sus, cât ai zice pește…

Ce să înțeleg din spotul publicitar al celor de la Renault, că ești un soi de sinucigaș dacă alergi după un Captur?

Lasă un comentariu