aeronautic-26
CategoriesDiverse

AeroNautic Show 2015

După ce am ratat, în trecut, vreo două show-uri aviatice, care au avut loc pe Lacul Morii, mi-am promis să fiu mai atent la astfel de evenimente. Astfel, cum am auzit de noua mișcare de trupe din zonă (chiar dacă și de data asta a fost tot din scurt) m-am dus să văd despre ce este vorba. Asemenea activități sunt organizate de Primăria Sectorului 6 alături de diferite organizații de profil (armata, școli de pilotaj etc). Și… cum toată lumea îl urăște pe primarul invizibil al acestui sector – Rareș Mănescu (mai ales după penele de apă caldă și de curent datorate lucrărilor de la metrou, a Parcului Moghioroș și a altor năzbâtii în care nu se implică deloc, pentru că e… așa cum spuneam… INVIZIBIL), mă gândesc că ăsta ar fi motivul pentru care nu duduie vestea unui asemenea eveniment peste tot prin cartier și dincolo de el și te trezești așa pe suta de metri că afli de la nu știu cine că pe acolo s-ar plimba niște avioane, așa cum mi s-a întâmplat mie în trecut.

În fine… poate sunt eu prea subiectiv pentru că îmi plac avioanele (cândva doream să mă fac aviator) sau din cauza legăturii emoționale pe care o am cu Lacul Morii (rămășitele tatălui meu au fost dintre cele strămutate pentru a se construi acel lac de acumulare), însă lăsând la o parte trigger-ii mei personali, cred că e vremea să se investească în acest lac mai mult decât s-a făcut până acum și organizând astfel de evenimente consider că e un început numai bun pentru a atrage investitori și mai multă implicare din partea Primăriei Capitalei și a celei de sector. Puțin mai multă mediatizare n-ar strica!…

Am avut norocul de am aterizat lângă doi moși simpatici dotați cu aparate de fotografiat semi-profesioniste și cu multă experiență în domeniu, care traduceau și dădeau o nouă perspectivă bâlbelor comentatorului oficial (acesta era un nene care prezenta modelul avioanelor și piloții ce le pilotau ori cascadoriile care aveau loc, exact ca în sport). Fiecare comentariu oficial era urmat de unul avizat care începea cu „E pe dracu’… ” și se termina cu „…. ar trebui să notăm undeva ce prostii scoate ăsta pe gură!…„. Comentatorul oficial nu era chiar varză, însă din cauza emoțiilor mai încurca borcanele… iar moșii cârcotași, de abia așteptau scăpările ca să discute pe marginea lor.

Eu am stat cuminte și am căscat ochii la tot ce zbura deasupra lacului, cu o ureche la comentatorul oficial, cu cealaltă la moșii mei și chiar dacă muream de sete la un moment dat, nu m-am clintit din loc de teamă să nu mai ajung înapoi la buza lacului din pricina îmbulzelii.

Mai jos câteva poze din cele realizate de mine în care îi puteți vedea și pe moșii cârcotași (uitați-vă după un nene 1,5 m cu ochelari Ray-Ban Aviator).

Pagina de Facebook a evenimentului: facebook.com/aeronauticshowpage

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "invalid_grant",
  "error_description": "Bad Request"
}
See here for documentation.

Lasă un comentariu